Exchange

Ga naar subcategorieën
Fout 0xc800020e: Een incrementele backup ...
Besturingssysteem Windows Software 5.2 en hoger Fout melding CExBackup... meer
Fout nummer 0xc8000232: Sommige log of patch bestanden ontbreken
Besturingssysteem Windows 2003 en hoger Software 5.5.x.x en hoger Fout M... meer
CExBackup::backupService:HrESEBackupSetup: Fout nummer 0xc7ff1004: (null)
Besturingssysteem Windows Software Pre 6.0.0.0 Foutmelding CExBackup::... meer
Verwachte log volgorde 'xxx' maar vond '...\E000xxx.log
Besturingssysteem Windows 2003 en hoger Software 5.5.x.x en hoger Fout m... meer
CExBackup::backupService:HrESEBackupSetup: Fout Nummer 0x50d
Besturingssysteem Windows 2003/2008 Exchange 2003/2007/2010 Software All... meer
Geen *.chk bestand gevonden voor database
Besturingssysteem Windows Software 5.x en hoger Fout melding Geen *.ch... meer
Fout nummer 0xc8000230: De database heeft een vorige volldige backup gemist voor de incrementele
Besturingssysteem Windows Software Alle Fout melding CExBackup::backup... meer
*.stm en *.edb komen niet overeen voor Exchange-databases.
Besturingssysteem Windows Software Alle Fout melding De laatste backup... meer
Bestand 'Guid' niet gevonden voor Exchange database
Besturingssysteem Windows Software 5.5.1.0 - 5.5.8.0 Fout melding File... meer
Geen *.edb gevonden voor database
Besturingssysteem Windows Software Alle Fout melding "Geen *.edb gevon... meer
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06