Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Exchange > Bricklevel / Maillevel > [CExMAPI:EnumMessages::addMAPIMailNode] Fail to add MAPI Node, ERROR=MAPI_E_CALL_FAILED Detail=Niet nader omschreven fout

[CExMAPI:EnumMessages::addMAPIMailNode] Fail to add MAPI Node, ERROR=MAPI_E_CALL_FAILED Detail=Niet nader omschreven fout

Besturingssysteem

Windows

Software

6.13.2.0 of ouder

Fout melding

[CExMAPI:EnumMessages::addMAPIMailNode] Fail to add MAPI Node, wcUserDN=XXX wzFolderName=YYY ERROR=MAPI_E_CALL_FAILED Detail=Niet nader omschreven fout

Oorzaak

Dit geeft aan dat de MAPI de verzochte handeling niet kan voltooien door verschillende oorzaken

Oplossing

Dit probleem is opgelost is de nieuwere software.
Download en installeer minimaal de 6.13.4.0 software van onze website.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06