Fout: VSS_E_WRITERERROR_RETRYABLE

Fout melding

VSS_E_WRITERERROR_RETRYABLE

Oorzaak

De 6.11.0.0 of hoger software in combinatie met de Exchange 2010 server maakt volledig gebruik van VSS om een backup te maken i.p.v. met een export naar een tijdelijke map.
Deze fout kan optreden doordat er een fout in de 6.15.0.0 en ouder software zit.

Oplossing

1. Zorg dat de Exchange 2010 minimaal is bijgewerkt tot: SP3 Update Rollup 4
  2. Installeer de minimaal de 6.17.0.0 software
  3. Als de fout nog steeds optreed met de nieuwe software controller dan of Circular Logging aan staat. Indien dit zo is, schakel deze dan uit en start de backup opnieuw.
  4. Indien het probleem nog steeds niet opgelost is zal een herstart van de machine noodzakelijk zijn.

Opmerking: Het vinden van de Exchange versie: https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh135098

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06