Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Exchange > Bricklevel / Maillevel > logonSession ERROR MAPI_E_NETWORK_ERROR (Met het aanmaken van Exchange mail level backup set)

logonSession ERROR MAPI_E_NETWORK_ERROR (Met het aanmaken van Exchange mail level backup set)

Besturingssysteem

Windows

Software

6.9.2.0 of hoger

Fout melding

logonSession ERROR=MAPI_E_NETWORK_ERROR

Oorzaak

Dit kan voorkomen wanneer de client software op een Exchange server geïnstalleerd word zonder de Mailbox server rol (bijv. Client Access Server).

Oplossing

Om dit op te lossen moet de client software op de Mailbox server geïnstalleerd worden i.p.v. de Client Access Server.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06