Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Exchange > Geen *.chk bestand gevonden voor database

Geen *.chk bestand gevonden voor database

Besturingssysteem

Windows

Software

5.x en hoger

Fout melding

Geen *.chk gevonden voor database "Microsoft Exchange Server\Microsoft Information Store\EXSRV01\0bc42561-d8f3-4e56-b2c5-eab68bf61e7e"

Oorzaak

Betekend dat tijdens de vorige backup het .chk-bestand corrupt/incompleet is geraakt of ontbreekt.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen moet er een Volledige MS Exchange Server backup gemaakt worden.
  1. In het hoofd menu klik op "Backup"
  2. Vouw "Opties" uit (rechts onderaan)
  3. Backup type: Full/Database, In-File Delta: Volledig
  4. Klik OK om de backup te starten
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06