E-mail account Quota overschreden

Besturingssysteem

Windows 2000 / 2003 / 2008 / 2012

Fout melding

E-mailaccount quota overschreden!
E-mail account quota overschreden! Niet mogelijk om "Email" toe te voegen

Oorzaak

Ontstaat als er meer mailboxen zijn geselecteerd dan er ingekocht zijn. Op het moment dat er een mailbox teveel is geselecteerd, of een mailbox op de Exchange-server is aangemaakt, zal de backup mislukken met deze fout.

Oplossing

• Het account bewerken in de Partner Portal en meer mailboxen toewijzen aan dit backup account.
  • Op de Exchange-server, in de Mindtime Backup software, de Mail Level Set-selectie aanpassen zodat er niet te veel mailboxen zijn geselecteerd voor de backup:
    Let er op dat als de 'mailbox store' is geselecteerd in de Mail Level Backuptaak, alle mailboxen die daar onder vallen worden meegenomen. Als er een mailbox wordt aangemaakt op de server, wordt deze automatisch meegenomen in de backup. Dit kan ervoor zorgen dat er opeens te veel mailboxen worden gebackupt en dat kan deze melding veroorzaken. Het is ook mogelijk om individuele mailboxen aan te vinken voor de backup, nieuwe mailboxen worden dan niet automatisch mee gebackupt.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06