Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Exchange > *.stm en *.edb komen niet overeen voor Exchange-databases.

*.stm en *.edb komen niet overeen voor Exchange-databases.

Besturingssysteem

Windows

Software

Alle

Fout melding

De laatste backuptaak van *.stm en *.edb zijn niet opvolgend
*.stm en *.edb komen niet overeen voor Exchange-databases.

Oorzaak

Voor een MS Exchange backup, worden *.stm en *.edb gebackupt in paren.
Als deze fout voorkomt, impliceert deze dat er gedurende de vorige backup een probleem was met de *.stm- of met de *.edb-bestanden.

Oplossing

Draai om dit op te lossen een volledige backup van de MS Exchange server.
- Klik in het hoofdmenu op "Backup"
- Vouw opties uit (rechts onderaan)
- Backup type: Full/Database, In-File Delta: Volledig
- Klik op OK om de backup te starten.

De backup zal nog steeds dezelfde fout geven omdat het tijdens het starten van de backup merkt dat de bestanden nog steeds niet overeenkomen.
De eerst volgende incrementele/differentiële backup zou deze fout niet meer moeten geven
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06