Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Exchange > Verwachte log volgorde 'xxx' maar vond '...\E000xxx.log

Verwachte log volgorde 'xxx' maar vond '...\E000xxx.log

Besturingssysteem

Windows 2003 en hoger

Software

5.5.x.x en hoger

Fout melding

Expect log sequence 'xxx' but found 'SERVERNAME\Microsoft Information Store\First Storage Group\E000xxx.log'

Oorzaak

Dit komt voor als de log volgorde van de MS Exchange-server veranderd is door andere backup software, bijv. NT-Backup.
Dus als Mindtime Backup zijn volgende backup uitvoert op de MS Exchange-server, dan komt de log volgorde niet overeen met wat verwacht wordt.
Met deze "gebroken" volgorde kan de Exchange-server niet teruggezet worden naar zijn laatste staat.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen moet u alle andere backup software stoppen die bezig is met de MS Exchange-server.
Daarna moet u handmatig een volledige of differentiële backup uitvoeren op de Exchange-database via Mindtime Backup.
Dit moet gebeuren omdat de logs afhankelijk van elkaar en van de laatste database backup zijn en deze ketting moet opnieuw gestart worden.

Alternatieven
Optie 1: Database backup
U kunt met onze software ook dagelijks een incrementele database backup maken. Deze backups zijn ongeveer even groot als de log backup maar minder storingsgevoelig.
Bij het gebruik van die optie adviseren wij om 1x per week een differentiële backup te maken voor de integriteit en de grootte van het account.
Optie 2: Differentiële log
De nieuwere software bied ook de optie om een log backup te maken waarbij de software de log bestanden niet verwijdert na het backuppen.
Indien u met de andere software ook een backup wilt maken kunt u met deze optie eerst de Mindtime software een backup laten maken en daarna met het andere pakket aangezien onze software de logs ongemoeid laat.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06