Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Exchange > Fout nummer 0xc8000232: Sommige log of patch bestanden ontbreken

Fout nummer 0xc8000232: Sommige log of patch bestanden ontbreken

Besturingssysteem

Windows 2003 en hoger

Software

5.5.x.x en hoger

Fout Melding

CExBackup::backupStorageGroupLog:HrESEBackupGetLogAndPatchFiles: Error Number 0xc8000232: Some log or patch files are missing

Oorzaak

Als u net de MS Exchange optie 'circular loggen' hebt uitgeschakeld zijn er mogelijk nog incomplete gegevens.

Oplossing

Probeer dan nogmaals de volledige backup te draaien om het probleem op te lossen.
  1. Open de software
  2. Klik op 'Backup' in het hoofdscherm
  3. Bij type kies: 'Full/Database'
  4. Vouw rechts onderaan 'Opties' uit
  5. Kies bij In-File Delta Full/Volledig
  6. Klik op 'OK' om de backup te starten
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06