Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Exchange > Bricklevel / Maillevel > "EXCHANGE\Administrator" heeft mogelijk onvoldoende rechten tot de mailbox

"EXCHANGE\Administrator" heeft mogelijk onvoldoende rechten tot de mailbox

Besturingssysteem

Windows 2003 en hoger

Software

5.5.x.x en hoger

Fout melding

"EXCHANGE\SYSTEM" might have insufficient permissions to the mailbox "EXCHANGE\Administrator" might have insufficient permissions to the mailbox

Oorzaak

Wordt veroorzaakt doordat de genoemde gebruiker niet voldoende rechten heeft om de inhoud van alle geselecteerde mailboxen te kunnen lezen. De Mail Level Backup werkt als volgt:
  1. De 'Online Backup Scheduler'-service draait met SYSTEM-rechten.
    Deze service start een backuptaak op, en meldt dit nieuwe proces eventueel aan met de Windows-authenticatie (Administrator).
  2. De backup manager maakt via een MAPI Client verbinding met de Exchange-server en verzamelt alle nieuwe e-mails van de geselecteerde mailboxen.
  3. De nieuwe e-mails worden gedownload in de tijdelijke map, en vervolgens geüpload naar de backup server.

Oplossing

Lees hoofdstuk 4 & 5 van de Handleiding Exchange backup.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06