Besturingssysteem fout 5

Fout melding

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot open backup device 'C:\...\DATABASE_Delta_T.bak.2010-08-20-03-00-00-000.ADD'. Operating system error 5(Access is denied.)
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot open backup device 'C:\...\DATABASE_master.bak.2012-10-12-21-00-00-000.ADD'. Operating system error 5(error not found).

Oorzaak

Dit betekent dat de SQL-server geen export kan schrijven in de tijdelijke map.

Oplossing

Kies als tijdelijke locatie in de backup instellingen van deze set, een map waar de SQL-server in kan schrijven.
- Controleer of de Windows-authenticatie en de SQL-authenticatie van deze set correct zijn ingevuld.
- Controleer of de tijdelijke map bestaat.
- Kies een andere tijdelijke map zoals 'C:\backuptemp'.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06