Startpagina > Algemene fouten > Bestand uploaden mislukt na X pogingen

Bestand uploaden mislukt na X pogingen

Besturingssysteem

Alle

Software

Alle

Fout melding

Bestand uploaden mislukt na 4 pogingen.

Oorzaak

Er is een fout opgetreden in het uploaden van de backup naar de offsite servers, zelfs na herhaalde pogingen is het de software niet gelukt.
De backup is bij het aangegeven bestand gestopt en is daarna afgebroken en is dus mogelijk incompleet.

Oplossing

Download en installeer de nieuwste software versie van: http://www.mindtimebackup.nl/support/downloads
Nieuwere software heeft vaak verbeterde logica voor het verbinden met de servers of ondersteund nieuwere technieken beter (firewalls).

Er kan natuurlijk ook een storing zijn of onderhoud aan de servers of de verbinding waardoor de software tijdelijk niet kan verbinden.
Indien de foutmelding aanhouden neem dan contact op met Support.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06