Startpagina > Algemene fouten > Leeg wachtwoord is niet toegestaan vanwege een accountbeperking

Leeg wachtwoord is niet toegestaan vanwege een accountbeperking

Besturingssysteem

Windows

Software

7.9 en hoger

Fout melding

Leeg wachtwoord is niet toegestaan vanwege een accountbeperking. Stel een wachtwoord in voor uw account.

Oorzaak

De software vraagt via het Windows account de lijst van persoonlijk mappen op en de toegang tot deze lijst kan niet voltooid worden zonder een wachtwoord.
C:\Gebruikers\Gebruiker\Documenten
C:\Gebruikers\Gebruiker\Favorieten
C:\Gebruikers\Gebruiker\...

Oplossing

Optie 1: Stel een wachtwoord in
Stel een wachtwoord in voor het Windows account en vul dit in, in de software.

Optie 2: Pas de selectie aan
Gebruik de geavanceerde backup bron selectie i.p.v. de snelle selectie.
Wanner u op deze manier de mappen selecteert is het niet noodzakelijk om een wachtwoord in te vullen.
V7_AdvancedSourceAdvise_NL
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06