Startpagina > Algemene fouten > SQLite: Table info bestaat al

SQLite: Table info bestaat al

Besturingssysteem

Alle

Software

8.3 en hoger

Fout Melding

Failed to initialize RemoteBDB.Cloud. Error=[SQLITE_ERROR] SQL error or missing database (table info already exists),
caused by [SQLiteException] [SQLITE_ERROR] SQL error or missing database (table info already exists)

Oorzaak

Vanaf v8.3 is het index mechanisme veranderd naar naar een SQLite database.
De backup server heeft zo'n SQLite DB van alles wat op de server staat.
Deze wordt tijdens het backup proces naar de lokale machine gedownload waar een 2e SQLite DB aangemaakt wordt van alle backup data.
Deze indexen worden in de tijdelijke map opgeslagen en na afloop weer verwijderd.
Deze foutmelding treed op wanneer 1 van de SQLite DB's lokaal nog aanwezig is. Dit kan komen door een nog lopende backup of doordat het opruimen niet goed gebeurd is.

Oplossing

1. Sluit alle openstaande vensters van de backup software.
  2. Start Taak beheer en controleer op de aanwezigheid van bJW.exe (Details tab van task beheer in nieuwere Windows versies).
    Wanneer er geen vensters meer open staan en er geen backup taken meer lopen hoort er geen bJW.exe meer aanwezig te zijn in het geheugen.
  3. Indien er nog data in de tijdelijke map staat, verwijder dit dan. (verwijder de inhoud van temp niet temp zelf)
  4. Wanneer het proces opnieuw gestart wordt zou het geen foutmelding meer moeten geven.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06