Startpagina > Cloud backup (365, Google, Dropbox, etc.) > Microsoft 365 > Hoe verwijder is niet meer bestaande gebruikers of mappen uit de Office 365 selectie bij cloud2cloud backup

Hoe verwijder is niet meer bestaande gebruikers of mappen uit de Office 365 selectie bij cloud2cloud backup

Software

8.3 en hoger

Fout Melding

Back-upbron "Office 365/Users/a.voorbeeld@bedrijf.nl" bestaat niet

Oorzaak

Betekent dat er een bron gekozen is in Office 365 die mee moest in de backup maar niet meer bestaat.

Oplossing

Deze waarschuwing zal niet weggaan totdat de bron weer bestaat of dat de bron uit de selectie gehaald is.
Dit zijn de stappen om de bron uit de selectie te verwijderen:

1. Ga naar de backup server waarop het backup account staat (bijv. backup09.mindtime.nl)
  2. Meld u aan op uw backup account
  3. Ga naar het gebruiker gedeelte
    Gebruiker login
  4. Ga naar Back-upset in het linker menu.
  5. Kies de Office 365 backupset.
  6. Ga naar Bron in het linker menu.
  7. Klik op de link "Ik wil de items kiezen om een back-up van te maken".
  8. Wissel de weergave van Verkenner naar Tabel rechts bovenaan de pagina.
    Bron weergave
  9. U krijgt nu een lijstweergave van alles wat in de selectie staat en hierin kunt u vinkjes zetten en daarna met bovenaan de lijst de niet bestaande bron verwijderen.
  10. Klik daarna op en om de wijzigingen op te slaan.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06