Startpagina > Cloud backup (365, Google, Dropbox, etc.) > Microsoft 365 > Sharepoint 365 Online niet ondersteunde functionaliteit

Sharepoint 365 Online niet ondersteunde functionaliteit

Software

V7/V8 Backup server

Fout Melding

D901_company-my.sharepoint.com/personal/employee_company_nl/D101_Lists and Libraries/D904_Social". Reason="List template "UNKNOWN - 550
D901_company.sharepoint.com/sites/Company123/D101_Lists and Libraries/D904_SitePages". Reason="List template "WEB_PAGE_LIBRARY - 119
Skip listing from path "D901_company.sharepoint.com/sites/Company123/D101_Lists and Libraries/D904_ImagesLinkedIn". Reason="List template "PICTURE_LIBRARY - 109" is not supported."

Oorzaak

Er wordt een backup gemaakt van een nog niet ondersteunde functie.

Nog niet ondersteund in 8.1.1.50:
Sharepoint 365 Online

• MICROFEED
  • WEB_PAGE_LIBRARY

Oplossing

Totdat er ondersteuning in de client/server is toegevoegd voor de functionaliteit zal de optie uit gevinkt moeten worden
Dit kan door naar de bron selectie te gaan en de vinkjes weg te halen.

Let goed op welke accounts/paden genoemd worden in de foutmelding
  1. Login op de backup server
  2. Ga naar Gebruiker
  3. Ga naar de backupsets
  4. Open de instellingen van de Office365 set
  5. Ga naar de bron selectie
  6. Klik op "I would like to choose the items to backup"
  7. Voor de persoonlijke verzamelingen:
    1. Ga naar Users
    2. Herhaal deze stappen voor iedere gebruiker die genoemd wordt in de foutmeldingen:
      1. Open de gebruiker met de + voor het account
      2. Klik op de + voor Personal Site
      3. Vink List and Libraries uit zodat de checkbox wit is
      4. Vink nu alleen de subitems weer aan zodat het hokje voor List and libraries grijs is (Formuliersjablonen, Stijlbibliotheek)
  8. Voor de site verzamelingen
    1. Ga naar de site verzamelingen
    2. Herhaal deze stappen voor iedere site verzameling die genomen wordt in de foutmeldingen
      1. Open de site verzameling met de + ervoor
      2. Vink List and Libraries uit zodat de checkbox wit is
      3. Vink nu alleen de subitems weer aan zodat het hokje voor List and libraries grijs is (Formuliersjablonen, Documenten, ....)
  9. Klik op het vinkje recht onderaan
  10. Klik op de floppy rechs onderaan om de instellingen op te slaan
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06