Startpagina > Cloud backup (365, Google, Dropbox, etc.) > Microsoft 365 > Algemene beheerdersrol toewijzen aan accounts

Algemene beheerdersrol toewijzen aan accounts

Software

8.3.4.0 en hoger

Oplossing

Volg de onderstaande stappen om de rol van globale beheerder aan accounts toe te wijzen:
  1. Klik op het App-opstartprogramma in de linkerbovenhoek en klik vervolgens op Admin om naar het Microsoft 365-beheercentrum te gaan.
    Menu
    Admin
  2. Klik in het Microsoft 365-beheercentrum in het linker deelvenster op Gebruikers. Zoek de gebruiker waaraan u de rol Globaal Beheerder wilt toewijzen en selecteer Rollen beheren.
    Users
    Manage Roles
  3. Selecteer in het venster Rollen beheren Toegang tot het beheercentrum en vink het vakje naast Algemene beheerder aan. Klik op Wijzigingen opslaan om de rol die u heeft toegewezen op te slaan.
    Manage Roles
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06