Startpagina > Cloud backup (365, Google, Dropbox, etc.) > Microsoft 365 > De rol van beheerder van Term Store toekennen

De rol van beheerder van Term Store toekennen

Software

8.3.4.0 en hoger

Fout Melding

Skip to list ManagedMetadata since it is not an term store administrator. Reason=Access to SharePoint Managed Metadata Term Store denied.

Oorzaak

The Term Store Administrator role to the Office 365 user account is not added.

Oplossing

De beheerdersrol van Term Store toevoegen aan het Office 365-gebruikersaccount dat wordt gebruikt om de Office 365-back-upset te verifiëren:
  1. Klik in het SharePoint-beheercentrum onder Content services op Term store.
    Selecteer term store
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Taxonomy.
    Selecteer taxonomy
  3. Selecteer op de pagina Term store voor beheerders de optie Bewerken. Het Bewerk term store admins paneel verschijnt.
    Selecteer bewerk term store admins
  4. Voer de namen of e-mailadressen in van de Office 365-gebruiker die u wilt toevoegen als beheerders van term store. Selecteer Opslaan.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06