Toegang geweigerd

5.2 - 6.29

Fout melding

Toegang geweigerd.
Bestand bestaat niet.
..is niet toegankelijk

Oorzaak

De geplande backup draait onder het SYSTEM account van Windows en heeft dus niet overal toegang toe.
Om er voor te zorgen dat de software bij beveiligde bronnen kan moet u een geldige netwerk authenticiteit invullen.
De software doet dan een "RunAs" opdracht waarbij het zich aanmeld op het systeem alsof het die gebruiker is om toegang te krijgen.

Oplossing

Open de software en ga naar de backupset instellingen (tandwiel links onderaan de software).
Gebruik de dropdown bovenaan om de juiste set te kiezen en vul de aanmeld gegevens in van een gebruiker die toegang heeft tot de te backuppen data.
U kunt dit zien in het volgende screenshot:
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06