Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Geplande backups (scheduler) > JVM Royalty-module is niet ingeschakeld. Geen bestand kan worden gebackupt.

JVM Royalty-module is niet ingeschakeld. Geen bestand kan worden gebackupt.

Besturingssysteem

Mac OS X 10.8 en hoger

Software

6.27.0.0

Fout melding

JVM Royalty-module is niet ingeschakeld. Geen bestand kan worden gebackupt.

Opmerking:
Dit probleem heeft alleen effect op nieuwe installaties van de Mindtime Pro/PC Backup op Mac OS X 10.8 (Mountain Lion) of later met Java 8 of hoger, dit heeft alleen effect op de geplande backup.

Oorzaak

Dit is een bekend probleem met de Mindtime Pro/PC Backup versie 6.27.0.0

Oplossing

Om dit probleem moet te lossen moet de hotfix worden toegepast:
  1. Download de hotfix.
  2. Stop de backup scheduler dienst met het volgende commando:
    >sudo /Applications/Mindtime [Pro/PC] Backup/bin/StopScheduler.sh
  3. Installeer de hotfix:
    Pak [ OBC-mac-10.10-jvm-royalty-scheduler-hotfix.zip ] uit terwijl deze in [ /Applications/Mindtime [Pro/PC] Backup ] staat.
  4. Herstart de computer
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06
info@mindtimebackup.nl info@mindtimebackup.de info@mindtimebackup.de