Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Geplande backups (scheduler)

Geplande backups (scheduler)

Scheduler service problemen (V6)
Besturingssysteem Windows, Linux, Mac Fout melding De geplande backup begi... meer
Toegang geweigerd
Besturingssysteem Windows Software 5.2 - 6.29 Fout melding Toegang gew... meer
De service kan niet gestart worden op de lokale computer. Fout 193:0xc1
Besturingssysteem Windows Fout melding When attempting to start a Mindtime... meer
Impersonation failed when failed impersonation is enabled. Backup is gestopt
Besturingssysteem Windows XP en hoger Software ACB / PC 6.0.0.0 en hoger ... meer
JVM Royalty-module is niet ingeschakeld. Geen bestand kan worden gebackupt.
Besturingssysteem Mac OS X 10.8 en hoger Software 6.27.0.0 Fout melding ... meer
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06