Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Geplande backups (scheduler) > Impersonation failed when failed impersonation is enabled. Backup is gestopt

Impersonation failed when failed impersonation is enabled. Backup is gestopt

Besturingssysteem

Windows XP en hoger

Software

ACB / PC 6.0.0.0 en hoger

Fout melding

Impersonation failed when failed impersonation is enabled. Backup is stopped.

Oorzaak

Er is geen Windows wachtwoord ingesteld voor de gebruiker maar de software verwacht wel een wachtwoord
Dit zorgt ervoor dat de scheduler de backup niet start omdat deze denkt dat hij geen toegang heeft tot de data op het systeem.

Oplossingen:

1. Stel een Windows wachtwoord in en vul het ook in de software in.
(In het geval dat de gebruiker niet iedere keer bij het opstarten een wachtwoord wil invullen kan er een autologon gebruikt worden of probeer dan 1 van de andere oplossingen)

2. Deinstaalleer de software en verwijder de installatie map en installeer de meest recente versie opnieuw
(De installatie directory is meestal: C:\Program Files\Mindtime PC Backup)

3. Pas de laatste patch toe op de software
(Patches moet in volgorde worden toegepast)
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06
info@mindtimebackup.nl info@mindtimebackup.de info@mindtimebackup.de