Startpagina > FAQ > Quota overschreden, back-up gestopt

Quota overschreden, back-up gestopt

Fout melding

Quota overschreden, backup gestopt

Oorzaak

Betekent dat tijdens het uploaden van data naar het backup account, de quota bereikt is.
Op dat moment wordt de backup afgebroken met deze foutmelding.
Bijvoorbeeld: in een account van 5 GB is 80% in gebruik. Dat betekent dat er nog 1 GB aan vrije ruimte is.
Als er in de backup een bestand wordt geüpload van 1,5 GB, dan zal de backup stoppen met deze foutmelding.
Maar omdat een onvolledig bestand niet wordt geteld in het quotagebruik, blijft het account op 80% staan.
In de logfiles van het backup programma zal wel duidelijk staan dat het bezig was om het bestand (bijv. vakantievideo.mpeg) te uploaden.

Oplossing

• In de Partner Portal kan het account aangepast worden, zodat er meer opslagruimte (quota) wordt toegewezen aan dit backup account.
  • Verminder de selectie in de backup instellingen van deze set.
  • Het is ook mogelijk om een filter te maken, om zo bijvoorbeeld mediabestanden uit te sluiten van de backup: Hoe maak ik een backup filter aan

Belangrijk:
De server mag pas oude retentie opruimen wanneer er weer succesvol een nieuwe backup is ontvangen.
Uw partner kan tijdelijke uw quota verhogen in het portaal of u kunt zelf data verwijderen: Hoe verwijder ik data uit het account

Via de backup client is het ook mogelijk om zelf handmatig de retentie taak te starten voordat de backup gelopen heeft

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06