Startpagina > FAQ > Hoe forceer ik een volledige backup

Hoe forceer ik een volledige backup

Software

9.x en hoger

Oplossing

Met de introductie van V9 is in-file-delta niet langer een optie dus is het ook niet meer mogelijk om tijdens het backup proces te kiezen om een volledige (full) backup te maken.
In de plaats van in-file-delta is ontdubbeling gekomen.

Ontdubbeling moet tijdelijk uitgezet worden wat dan een volledige backup afdwingt:

1. Start de backup client
  2. Ga naar Back-upsets
  3. Selecteer de [backupset] waarvan je een full backup wilt maken
  4. Klik op Geavanceerde instellingen tonen onderaan de opties in het linker menu
  5. Klik op Ontdubbeling
  6. Zet de schakelaar bovenaan de pagina op Uit
  7. Klik rechts onderaan op Opslaan
Omdat de software nu niet data mag vergelijken voor ontdubbeling zal de eerst volgende backup automatisch een volledige backup zijn.
!! Vergeet niet om de ontdubbeling weer aan te zetten na de volledige backup
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06