Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Databases (SQL) > [Http.HttpHeaderExpt] Remote Tree Builder[Fou] The HTTP header is null.

[Http.HttpHeaderExpt] Remote Tree Builder[Fou] The HTTP header is null.

Besturingssysteem

Linux

Software

6.9 - 6.29

Fout melding

[Http.HttpHeaderExpt] Remote Tree Builder[Err] The HTTP header is null.

Oorzaak

Op het moment dat de export van een database begint wordt de ongecomprimeerde grootte aan ruimte gereserveerd.
Wanneer er onvoldoende ruimte is in de tijdelijke map hiervoor zal bovenstaande fout optreden.

Oplossing

1. Stop alle lopende SQL backup taken.
  2. Verwijder de inhoud van de tijdelijke map voor de SQL set.
  3. Start handmatig een differentiële backup voor de set.
De tijdelijke map is op twee manieren te vinden:
1. Via de software
  1. Open de software
  2. Ga naar de backupset instellingen (tandwiel links onderin)
  3. Kies de SQL backupset
  4. Ga naar opties (onderste tab)
  5. U kunt hier uitlezen wat de tijdelijke map is.
2. Online
  1. Log in als klant via www.mindtimebackup.nl
  2. Selecteer de tab 'Backupreeks'
  3. Kies de SQL backupset
  4. Scroll naar beneden naar "Backup Set - Opties"
  5. U kunt hier uitlezen wat de tijdelijke map is.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06