Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Databases (SQL) > Transactionele Logging moet ingeschakeld zijn voor deze functie

Transactionele Logging moet ingeschakeld zijn voor deze functie

Besturingssysteem

Alle

Software

5.5 - 6.29

Foutmelding

Transactional Logging must be enabled for this function
Pre 5.5.7.2: AFC_LOTUS_TRANSLOG_STYLE_NOT_LOGGED

Oorzaak

Deze fout houd in dat de "Transactional Logging" modus niet ingeschakeld is op de Domino server.

Oplossing

Om dit op te lossen moet de "Transactional Logging" modus op de getroffen Domino server ingeschakeld worden. Doe dit door middel van onderstaande instructies:
  1. Login op de Domino Administrator console.
  2. Onder de [Domein] tab, selecteer de [Configuratie] tab.
  3. Op het linker paneel, selecteer [Server], en dan [Huidig Server Document].
  4. Onder de [Configuratie] tab, selecteer de [Transactionele Logging] tab.
  5. Rechterklik op de [Basis] instellingen, en selecteer [Bewerken].
  6. Selecteer de [Inschakelen] optie voor Transactionele Loggen.
  7. Selecteer [Gearchiveerd] voor de Logging stijl.

Opmerking:
De logging stijl moet in 'Gearchiveerde' modus staan.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06