Uitlog backup herinnering

Besturingssysteem

Windows XP - Windows 7

Software

5.x en hoger

Techniek

Uitlog backup herinnering

Uitleg

Vraagt interactief aan de gebruiker of de backup moet starten zodra deze uitlogt of de computer afsluit.
Met de introductie van Windows Vista is Microsoft agressiever geworden met het afsluiten van Windows met als gevolg dat de gebruiker maar een paar seconden heeft om te reageren op deze melding.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06