Incrementele backup en In-File Delta?

Techniek

Incrementele backup en In-File Delta?

Uitleg

Incrementele backup
Een incrementele backup is een backup waarbij alleen de aangepaste bestanden ten opzichte van de vorige backup worden geüpload naar de backup server

In-File Delta
Deze techniek zorgt er voor dat van de gewijzigde bestanden alleen de gewijzigde blokken (gewijzigde informatie) van het bestand ten opzichte van de vorige backup worden geüpload naar de server.

Voor ieder aangepast bestand bepaalt de software of het gehele bestand of alleen een Delta-bestand moet worden geüpload. Als het gehele bestand geüpload wordt, wordt nadat dit succesvol gelukt is het oude bestand naar de retentie verplaatst. Als alleen een Delta-bestand geüpload wordt, wordt het Delta-bestand wat niet meer aan het bewaarbeleid voldoet naar de retentie verplaatst.

Na (standaard) 100 maal een in-file delta backup wordt er een nieuwe volledige backup gemaakt van het betreffende bestand. De oude bestanden gaan dan naar de retentie. Dit kan een limiet op het accountquota veroorzaken.

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06