Off-line backup

6.29

Techniek

Off-line backup

Uitleg

Is in principe ontworpen voor laptop/desktop gebruikers die niet een vast schema hebben wanneer de computer aan staat, en daarom niet kunnen rekenen op een regelmatig geplande backup.
De backupinterval zorgt er voor dat gebruikers kunnen specificeren welke minimum periode verstreken moet zijn voordat ze willen dat hun backup gestart wordt.
Als deze interval vervallen is en de machine internet heeft, zal de backup automatisch gestart worden zodra de machine online is of met een prompt komen indien de herinnering aangevinkt is.

Om conflicten met het schema of backup gemist meldingen te voorkomen is het verstandig om het normale backup schema uit te schakelen/verwijderen.

Er zijn slechts vijf stappen voor nodig.

1. Ga via de software naar Instellingen (tandwiel linksonder) en vervolgens naar Extra Backup.
  2. Vink Activeer offline backup aan en zet de backup interval op 0 dagen en 23 uur.
  3. De backup begint dan 23 uur na de laatste backup.
  4. Verwijder het vorige backupschema: Vink bij Backupschema ‘laat deze backup op dit systeem draaien’ uit.
  5. Sla de instellingen op.

Opmerking:
De Off-line backup wordt gestart door het systemtray icoon en kan dus ook alleen gestart worden wanneer de gebruiker aangemeld is.
De rechten kunnen niet geëscaleerd worden zoals bij het backup schema.

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06