Fout bij initialiseren bptree

6.0 - 6.29

Fout melding

Unable to do Offsite backup, Error= [BlockDB.init] Error initializing bptree

Oorzaak

Aan het begin van de backup download de software een lijst van de server om te vergelijken (een bptree).
De software slaat deze bptree op in de tijdelijke map en dit mislukt omdat de tijdelijke map niet beschrijfbaar is.

Oplossing

Oplossing 1 - Lokale index
Gebruik de volgende stappen om het probleem op te lossen:
  1. Sluit alle openstaande software vensters
  2. Rechterklik op het tray icoon en stop alle lopende backup taken
  3. Controleer of er geen taak achterblijft in het geheugen met Taakbeheer

Beëindig alle 'bJW.exe' processen.
    (Een actieve backup of een openstaand programma venster is het bjW.exe proces)
  4. Controleer of de rechten om te schrijven als SYSTEM of de gebruiker bestaan voor de tijdelijke map
  5. Verwijder alle inhoud van de tijdelijke map
  6. Start een nieuwe backup taak

Oplossing 2 - Online index
Indien de index op de backup server een bptree fout geeft kunt u dit KB Artikel gebruiken.

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06