Startpagina > Lokale/Netwerk backups > Hoe voeg ik handmatig een verborgen of beveiligde netwerkbron toe

Hoe voeg ik handmatig een verborgen of beveiligde netwerkbron toe

Software

8.3.4.42 en hoger
Pro en PC software

Probleem

U wilt een backup maken van een verborgen netwerkbron of waarvoor aparte aanmeld credentials nodig zijn.

Oplossing

Vanaf 8.3.4.42 kunnen netwerkbronnen handmatig worden toegevoegd met afzonderlijke inloggegevens in plaats van de algemene inloggegevens
  1. Tijdens het kiezen van de backup bronnen klikt u op de link "Ik wil bestanden kiezen om een back-up van te maken".
    Zelf kiezen
  2. Links onderaan het geavanceerde back-upbron selectie scherm vind u de link "Add network address".
    geavanceerde back-upbron
  3. In dit scherm kunt u handmatig het pad naar de netwerkbron invoeren en optioneel aparte aanmeld gegevens voor de netwerkbron
    Netwerk locatie
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06