Startpagina > Lokale/Netwerk backups > Netwerk schijf niet gevonden

Netwerk schijf niet gevonden

Besturingssysteem

Windows

Software

7.17.0.30

Fout Melding

Drive not found

Oorzaak

De 7.17.0.30 software heeft verbeterde logica geïntroduceerd zodat netwerk verbindingen die tijdelijk niet beschikbaar zijn tijdens de backup niet gelijk gezien worden als verwijderd.
Dit zorgt ervoor dat de gebackupte data op deze netwerk locaties niet gelijk als verwijderd gemarkeerd wordt door de software en het opnieuw geüpload moet worden.

Er zat een foutje in deze logica waardoor de software te snel de schijf als niet beschikbaar labelde

Oplossing

Dit is eenvoudig op te lossen door de 7.17.0.50 of hoger te installeren waarbij de logica verbeterd is en de foutmelding niet willekeurig meer verschijnt tijdens de backup.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06