Startpagina > Herstellen (Restore) > Uw IP-adres is beperkt tot het herstellen van bestanden

Uw IP-adres is beperkt tot het herstellen van bestanden

Besturingssysteem

Alle

Software

7.9 en hoger

Fout Melding

Uw IP-adres "IP_RESTRICTED=192.168.10.10" is beperkt tot het herstellen van bestanden.
Your IP address "IP_RESTRICTED=192.168.10.10" is restricted to restore files.

Oorzaak

Er is een restrictie ingesteld vanaf welke IP adressen/IP ranges de data hersteld mag worden.

Oplossing

Deze restrictie is alleen via het partner portaal of via de web-interface van de backup server op te heffen.
In het portaal kunt u op de detail pagina van de klant de backupset details uitvouwen en hier ziet u een "Beheer" optie.

Via de web-interface

1. Ga naar de backup server waarop het backup account staat (bijv. backup09.mindtime.nl)
  2. Meld u aan op uw backup account
  3. Ga naar het gebruiker gedeelte
    Gebruiker login
  4. Ga naar Back-upset in het linker menu
  5. U krijg nu een lijst met reeds aanwezige backupsets te zien
    Back-upsets
    Selecteer de backupset waarvan de u IP/IP Range wilt aanpassen
  6. Kies in het linker menu de optie "IP toegestaan voor herstellen"
    herstel ip filter
  7. U kunt nu de bestaand filter verwijderen of een nieuwe toevoegen
    • Toevoegen:
    1. Klik op de
    2. Vul de IP range in of 2x hetzelfde adres als het om een enkel IP adres gaat.
    3. Klik daarna op toevoegen kop rechts onderaan om het IP toe te voegen.
    • Verwijderen: Zet een vinkje voor de filter die u wilt verwijderen en klik op
  8. Klaar, u kun nu rechts onderaan op Opslaan om de set op te slaan.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06