Startpagina > Herstellen (Restore) > Hoe herstel ik cloud data (cloud2cloud)

Hoe herstel ik cloud data (cloud2cloud)

Software

7.15 en hoger

Probleem

U heeft een backup gemaakt van uw online data via de backup server (cloud2cloud).
Bijv.: Sharepoint Online, Office 365, Google Drive, OneDrive, Dropbox, etc...
En u wilt (een gedeelte van) deze data herstellen.

Oplossing

Cloud 2 cloud backups kunnen alleen online hersteld worden op de backup server die de backup gemaakt heeft.
De cloud 2 cloud backups kunnen ook alleen hersteld worden naar hun originele cloud.
Het is dus (nog) niet mogelijk om uw cloud data lokaal te herstellen.

Het proces beginnen

1. Ga naar de backup server waarop het backup account staat (bijv. backup09.mindtime.nl)
  2. Meld u aan op uw backup account
  3. Ga naar het gebruiker gedeelte
    Gebruiker login
  4. Ga naar Back-upset in het linker menu
  5. U krijg nu een lijst met reeds aanwezige backupsets te zien
    Back-upsets
    U kunt gelijk zien welke sets online te beheren zijn door de opties in de kolom "Taak uitvoeren". Deze zijn alleen aanwezig indien een set online te beheren is.
  6. Klik op Back-up in de kolom "Taak uitvoeren" bij de backupset waarvan u data wilt herstellen.
  7. Kies nu de optie Herstellen in de lijst met opties.
    Back-upsets
  8. Klik nu op Start om het proces te beginnen
    (Dit zal NIET direct het herstellen beginnen maar de herstel instellingen/opties openen)
  9. Afhankelijk van het type cloud data zijn er wat verschillen maar de belangrijkste keuze tijdens het herstellen zijn:
    • Welke data wilt u herstellen
    • Naar welk tijdstip wilt u herstellen
    • Waar moet de data naartoe hersteld worden
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06