Startpagina > Herstellen (Restore) > Hoe herstel ik een lokale kopie op een andere computer

Hoe herstel ik een lokale kopie op een andere computer

Software

7.9 en hoger

Probleem

U maakte een lokale kopie met de software maar de originele computer is er niet meer en nu wilt u uw data terug halen op uw nieuwe computer.

Oplossing

De herstel knop in het hoofd menu is alleen van toepassing indien de situatie hetzelfde is, wat vaak niet het geval is bij een nieuwe computer.
Via de Hulpprogramma's tegel kunt u een lokale kopie op een andere computer terughalen.
OBM V7 Hoofdscherm
Via de 4e optie "Back-upgegevens decoderen" kunt u aangeven waar uw lokale kopie staat en welke tijdelijke map gebruikt moet worden tijdens het herstellen.
OBM V7 Hulp descrypt
  1. Kies de blocks map van de backupset die u terug wilt halen
    • Bijv. E:\LocalCopyV7\1536757106917\blocks
  2. Kies de tijdelijke map
    • De software kopieert de data naar de tijdelijke map om het daar te decoderen en samen te voegen, kies hiervoor een locatie met voldoende vrije ruimte.
  3. Klik op Decrypt om het proces te beginnen
  4. In het volgende scherm kunt u de keuze maken welke data u terug wilt hebben
    OBM V7 Hulp herstel keuze
  5. Als laatste kunt u kiezen waar de herstelde data naar toe moet.
    OBM V7 Hulp herstel doel
  6. Klik op Herstellen om de data terug te halen
 Afhankelijk van de hoeveelheid data en de instellingen kan het even duren voordat het proces klaar is.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06