Lokale kopie herstellen

5.5 - 6.29

Fout melding

Het herstellen van de lokale kopie lukt niet.
Er kan geen backupset gekozen worden om data van te herstellen

Oorzaak

U probeert data terug te halen op een andere computer en heeft niet de juiste map gekozen zodat de software de sets kan zien.
U probeert dat terug te halen via de "Herstellen" knop

Oplossing

De "Backup" en "Herstellen" knop in het hoofdscherm zijn voor het online gedeelte van de backup

1. Dezelfde computer ()

Indien u data probeert terug te halen op dezelfde computer als waar de lokale kopie gemaakt werd moet u dus niet de grote "Herstellen" knop gebruiken maar de "De-codering lokale wizard" wat het middelste icoon is van de 5 icoontjes links onderin het hoofdscherm.

Deze wizard gebruikt de instellingen waarmee de lokale kopie gemaakt werd om de data te vinden en het u makkelijker te maken om het weer te herstellen.

2. Een andere computer ()
Indien de originele computer er niet meer is kunt u de "Wizard bestanden decoderen" gebruiken om handmatig het pad op te geven waar de bestanden staan. Dit kan ook op een USB schijf of op een netwerk locatie zijn.

De standaard structuur voor de lokale kopie is [backup server adres]\[login naam]\files\[sets]
bijv: E:\LocalCopy\backup01.mindtime.nl\backup_demo\files\1430210537953

Wanneer de wizard vraagt waar de bestanden staan moet de files map gekozen worden (niet openen, alleen selecteren) zodat het gekozen pad eruit ziet zoals dit voorbeeld:
E:\LocalCopy\backup01.mindtime.nl\backup_demo\files

Als u nu op volgende klik moet u een overzicht van de backupsets krijgen waarvan u data kunt herstellen en na het kiezen van de set moet u het zelfde scherm krijgen als van het online herstellen waarbij u kunt aangeven van wanneer u wat wilt herstellen.

Opmerking:
De standaard regel is net zoals bij het maken van de backup: Indien u er Windows zo bij kan, kan onze software er ook bij. Dus als u de data van het netwerk terug wilt halen moet u de locatie in de netwerk omgeving kunnen zien of u moet een tijdelijke netwerk verbinding maken zodat de software erbij kan.

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06