Java applet geblokkeerd

Software

Java

Fout melding

Missing required Permissions manifest attribute in main jar.
applet blocked

Oorzaak

In de nieuwste java updates zijn enkele beveiligingen toegevoegd. Hierdoor wordt de restore-applet niet meer als veilig gezien.

Oplossingen

Voeg de betreffende backupserver toe aan de uitzonderingen van Java.
Volg onderstaande stappen om de uitzondering toe te voegen:
U moet Java geïnstalleerd hebben op uw machine en de browser addon moet actief zijn.
  1. Start > Java > Configure Java
  2. Ga naar het tabblad Security
  3. Rechtsonder staat een knop met "Edit Site List"
  4. Vul hier iedere backupserver in waarop u de applet wilt kunnen gebruiken (vergeet de https niet)
    Bijv.: https://backup06.mindtime.nl

Het is nu noodzakelijk om Internet Explorer te sluiten zodat java opnieuw geladen kan worden met de nieuwe instellingen

Als u nu opnieuw naar de backup server gaat moet u het volgende zien:

Nu kunt u de waarschuwing accepteren en java uitvoeren.

Opmerking
De java instelling via het Configuratie scherm heeft niet de "Edit Site List" knop.

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06