Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > Herstellen (restore) > Hoe herstel ik een computer van een System State Backup?

Hoe herstel ik een computer van een System State Backup?

Besturingssysteem:

Windows

Software:

Alle

Instructies:

Om een computer vanaf niets te herstellen moet u het volgende doen:
  1. Herinstalleer het besturingssysteem;
  2. Herinstalleer alle applicaties die er eerder ook op stonden;
  3. Zet de System State Backup terug op de computer (dit zal alle instellingen en configuraties bijwerken naar de originele instellingen);
  4. Herstel alle databestanden naar het herstelde systeem.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06