Startpagina > 2FA / MFA > Hoe verwijder ik een voor 2FA geregistreerd mobiel apparaat

Hoe verwijder ik een voor 2FA geregistreerd mobiel apparaat

Besturingssysteem

Alle

Software

8.5 en hoger

Probleem

U wilt een mobile apparaat wat voor 2FA geregistreerd is verwijderen uit uw backup account.

Oorzaak

Een medewerker is uit dienst of u hebt een nieuwe telefoon.

Oplossing

1. Start de software en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vul de correct 2FA code in voordat de timer verloopt.
    2FA invoeren
  3. Ga naar uw profiel (het grijze poppetje Profiel rechts bovenaan naast de taal selectie)
  4. Ga in het linker menu naar Verificatie.
    Verificatie
  5. Klik op de Uit achter het apparaat wat u wilt verwijderen uit het account.
  6. Kies Ja in de prompt om het verwijderen te bevestigen.
    Verwijder prompt
    Als dit het laatste 2FA apparaat in het account is en u de 2FA verificatie aan laat staan
    moet u verplicht de volgende keer dat u de software start een nieuw 2FA apparaat
    toevoegen aan het account.
    Als u dit niet wilt moet u onder Tweeledige verificatie Aan veranderen naar Uit.

7. Klik rechts onderaan op Opslaan.

Optioneel

U kunt ook de apparaten laten staan en de 2FA instelling uitzetten:
  1. Onder Tweeledige verificatie Aan veranderen naar Uit.
  2. Klik rechts onderaan op Opslaan.
Wanneer u in de toekomst de instelling weer aanzet staan de apparaten nog in het account.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06