Startpagina > 2FA / MFA > Ik ben mijn 2FA app kwijt en kan me niet aanmelden

Ik ben mijn 2FA app kwijt en kan me niet aanmelden

Besturingssysteem

Alle

Software

8.5 en hoger

Probleem

Er is iets met de app die u gebruikt hebt voor het registratie proces en u heeft geen backup gemaakt van het geheim.

Oplossing

Als u het herstel proces succesvol doorloopt zal uw oude 2FA apparaat verwijderd worden uit het account.

1. Start de software en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Wanneer u de prompt voor de 2FA code ziet vind u links onderin de optie: Kan niet aanmelden, klik hier op.
    2FA invoeren
  3. U krijgt nu een lijst met opties. Kies hier Deze Verificatie-app herstellen.
    herstel opties
  4. Selecteer nu uw land, Netherlands (+31) en voer uw mobiele nr in zonder de laatste 2 cijfers.
    • Alleen cijfers, geen - of spatie in het nummer
    • Wel of niet een 0 aan het begin maakt niet uit
    Voer mobiel nr in
  5. U ontvangt een code per SMS en hebt 5 minuten om deze in te voeren. Klik daarna op Volgende.
    • Deze code bestaat altijd uit [letters]-[cijfers]. U hoeft alleen de cijfers in te voeren.
  6. Nu kunt u verder de instructies volgen in Hoe zet ik 2FA aan voor het backup account vanaf stap 6
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06