Hoe verander ik het wachtwoord?

5.5 - 6.29

Probleem

U wilt het wachtwoord van het account wijzigen

Oplossing

1. Open de backupmanager
  2. Selecteer het profiel, aan de linkerkant, onderaan .
  3. Klik op de knop 'wijzigen' naast het wachtwoord.
  4. Typ het oude wachtwoord in en tweemaal het nieuwe wachtwoord.
  5. Sla de wijzigingen op met de knop 'opslaan'.
Vergeet niet om het nieuwe wachtwoord op alle machines met het account aan te passen.

(!) Let erop dat het wachtwoord vaak ook de encryptiesleutel is. De encryptiesleutel kan niet gewijzigd worden van een bestaande set. Documenteer dus goed wat de encryptiesleutel van elke set is. Bij het installeren van de software moet de juiste sleutel ingevoerd worden, bij een verkeerde sleutel raken de data corrupt. Om toch een andere sleutel te gebruiken moet een nieuwe set aangemaakt worden, en moeten alle data opnieuw verstuurd worden.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06