Prullenbak

Software

9.5 of hoger

Techniek

Prullenbak

Uitleg

Deze functie is voor bescherming van de BAK-bestanden (blok) die zijn opgeslagen op de bestemming van de back-upset, het stelt de gebruiker in staat het aantal dagen in te stellen dat BAK-bestanden die zijn verwijderd als gevolg van bewaarbeleid of gegevensintegriteitscontrole, worden bewaard in de Prullenbak als extra bescherming.

Dit is hoe de Prullenbak verwijderde gegevens zal behandelen:
  • Gegevens in de Prullenbak verbruiken Quota.
  • Het verplaatst de gegevens niet naar een andere locatie binnen de opslag, maar de index volgt de xxxxxx.bak-bestanden en de resterende tijd in de Prullenbak.
  • Als de index wordt teruggezet naar een eerder tijdstempel, worden de instellingen van de Prullenbak in de teruggezette index gevolgd.
  • De herstelbaarheid van gegevens wordt niet beïnvloed wanneer de Prullenbak afwisselend wordt in- of uitgeschakeld.
    • Indien ingeschakeld, wordt alleen gecontroleerd of de gegevens in de Prullenbak nog binnen het ingestelde aantal dagen zijn. Zodra het voorbij het ingestelde aantal dagen is, wordt het alleen verwijderd wanneer de volgende bewerkingen worden uitgevoerd: back-up, ruimte vrijmaken, gegevensintegriteitscontrole en back-upgegevens verwijderen.
    • Indien uitgeschakeld, als er al verwijderde bestanden zijn, worden de gegevens in de Prullenbak niet automatisch verwijderd. Het blijft in de Prullenbak staan, ook al is het langer dan het ingestelde aantal dagen. Het wordt alleen verwijderd wanneer de volgende bewerkingen worden uitgevoerd: back-up, ruimte vrijmaken, gegevensintegriteitscontrole en back-upgegevens verwijderen.
  • Zodra de Prullenbak is uitgeschakeld, worden verwijderde bestanden onmiddellijk verwijderd en niet verplaatst naar de Prullenbak.
  • De instelling is van toepassing op alle bestemmingen voor de back-upset.
  • De inhoud van de Prullenbak bekijken is niet beschikbaar.
  • De Prullenbak wordt opgeschoond aan het begin van het back-uptaakproces.
  • Herstellen vanuit de Prullenbak vereist het terugzetten van de index.
WAARSCHUWING Bij het terugzetten van de index gaan nieuwe gegevens verloren.

Volg de onderstaande stappen om het aantal dagen in te stellen of de prullenbak in of uit te schakelen:

1. Ga naar Back-upsets en selecteer vervolgens een back-upset.
  2. Klik op het tabblad Overige in de instellingen van de back-upset.
  3. Selecteer onder Prullenbak het aantal dagen of schakel de functie uit.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06