Startpagina > Installatie > MacOS Volledige schijftoegang

MacOS Volledige schijftoegang

Besturingssysteem

MacOS X

Software

7.x en hoger

Fout Melding

MAC_NO_FULL_DISK_ACCESS_BACKUP_STOP

Oorzaak

Vanwege een upgrade in beveiliging op macOS 10.15 of hoger zijn aanvullende beveiligingsinstellingen vereist om toepassingen toegang te geven tot de machine. Mindtime heeft toestemming "Volledige schijftoegang" nodig om toegang te krijgen tot uw bestanden voor selectie en back-up. Ook zal de Mindtime zonder toestemming "Volledige schijftoegang" geen bestanden op de machine kunnen herstellen.

Oplossing

macOS 10.15 of hoger "Volledige schijftoegang"-machtiging moet worden verleend in:
Systeemvoorkeuren > Beveiliging & Privacybeleid > Tabblad Privacy
Zorg dat Mindtime en Java hier beide in de lijst staan en aangevinkt zijn.

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06