Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > FAQ > De Java herstel applet wil niet laden in de browser

De Java herstel applet wil niet laden in de browser

Besturingssysteem

Alle

Software

5.5 - 6.29

Fout melding

De herstel applet wil niet laden in de browser

Oorzaak

Een verkeerde java versie of een verkeerde browser

Oplossing

U moet Java geïnstalleerd hebben op uw machine en de browser addon moet actief zijn.

Voor het gebruik van de Java applet in de webbrowser is Internet Explorer 11 noodzakelijk in combinatie met een 32-bits Java 7 of hoger installatie
De Knop op java.com download standaard 64-bit en dat werkt niet, maar met de handmatige download kunt u wel 32-bits (i586) downloaden.

Het kan ook zijn dat u een uitzonderingen moet toevoegen aan de java configuratie

Chrome, Edge, Firefox en Opera ondersteunen NPAPI plugins niet meer waaronder ook Java valt
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06