Installatie op FreeBSD

Besturingssysteem

FreeBSD

Software

5.1.x.x en later

Instructies

U kunt de software via de Linux-versie of via de Java JDK-versie draaien (prestaties worden mogelijk slechter) of op de FreeBSD standaard Java SDK.

Onderneem de volgende stappen om de Linux-versie van Oracle Java SDK te installeren:
  1. Installeer de Linux binary compatible versie op de FreeBSD machine;
  2. Installeer de Linux-versie van Sun Java 1.4.2 of hoger JDK op de FreeBSD machine;
  3. Maak een symbolische link van $OBM_HOME/jvm naar $JAVA_HOME (geïnstalleerd bij de vorige stap);
  4. Draai $OBM_HOME/bin/Configurator.sh of de software te configureren en te linken aan het account;
  5. Draai $OBM_HOME/bin/RunBackupSet.sh [BACKUP_SET_NAME] om je backup te starten;
  6. Draai /etc/init.d/obmscheduler start & om de backup scheduler te starten.
Onderneem de volgende stappen om de standaard Java SDK optie van FreeBSD te gebruiken:
  1. Installeer de Linux binary compatible versie op de FreeBSD machine;
  2. Installeer de Linux-versie van Sun Java 1.4.2 of hoger JDK op de FreeBSD machine;
  3. Compileer de standaard FreeBSD Java 1.4.2 SDK met de JDK compiler die geïnstalleerd is in de vorige stap;
  4. Installeer de standaard FreeBSD Java 1.4.2 SDK op de FreeBSD machine;
  5. Maak een symbolische link van $OBM_HOME/jvm naar $JAVA_HOME (geïnstalleerd bij de vorige stap);
  6. Draai $OBM_HOME/bin/Configurator.sh of de software te configureren en te linken aan het account;
  7. Draai $OBM_HOME/bin/RunBackupSet.sh [BACKUP_SET_NAME] om je backup te starten;
  8. Draai /etc/init.d/obmscheduler start & om de backup scheduler te starten.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06