Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > VM/Virtueel > De Pro / PC client kan niet gestart worden op een Windows gast VM van een VMware Fusion server

De Pro / PC client kan niet gestart worden op een Windows gast VM van een VMware Fusion server

Besturingssysteem

Microsoft Windows

Software

6.0 - 6.29

Fout melding

Voor de VMware Fusion virtuele machine installatie op Windows omgevingen kan na de installatie de Pro / PC software niet gestart worden wanneer de Gespiegelde desktop optie is ingeschakeld.
Wanneer de client in debug modus gestart wordt komen de volgende meldingen voorbij in de ms-dos prompt:
java.lang.SecurityException: Access is denied.

at com.ahsay.ani.util.WindowsUtil.mkdir(Thread.java:597)
at com.ahsay.afc.util.q.a(Unknown Source)
at com.ahsay.afc.util.q.b(Unknown Source)
at com.ahsay.obc.core.h.(Unknown Source)
...

Opmerking:
Gedeelde mappen zorgen er voor dat een Mac en andere virtuele machine dezelfde inhoud in bepaalde persoonlijke mappen kunnen delen zoals bijv. de bureaublad map.

Oorzaak

De gedeelde mappen (http://kb.vmware.com/kb/1014127) optie wordt niet ondersteund door de Pro / PC client

Oplossing

Om dit probleem op te lossen moeten de 'Gedeelde mappen (Gespiegelde Folders)' uitgeschakeld worden zodat de client kan starten.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06