Startpagina > Legacy Software (V6 en ouder) > VM/Virtueel > bestand kan niet gevonden worden voor virtuele machine met een pad dat percentage tekens bevat (VMware VM backup)

bestand kan niet gevonden worden voor virtuele machine met een pad dat percentage tekens bevat (VMware VM backup)

Besturingssysteem

Alle

Software

6.0 - 6.29

Fout melding

Bestand "/vmfs/volumes/VM_name/Filepath_with_Special_Character.vmx" bestaat niet
File "/vmfs/volumes/VM_name/Filepath_with_Special_Character.vmx" does not exist

Oorzaak

HTTP toegang tot bestanden op de host kon geen data versturen doordat de bestandsnaam één van de volgende karakters bevat:

"`", "^", "~", "=", ";", "!", "/", "(", ")", "[", "]", "{", "}", "@", "$", "\", "&", "#", "%", "+"

Opmerking:
Percentage-codering is niet gespecificeerd in de URL standaard voor ESXi gebaseerde HTTP(S) bestandstoegang.

Oplossing

Om dit op te lossen moet het specifieke bestand hernoemd worden zodat het geen speciale karakters meer bevat. Voor hernoem instructies kunt u het volgende KB artikel gebruiken van VMware:
http://kb.vmware.com/kb/1003743

Zie verder:
http://kb.vmware.com/kb/1026469
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06