Startpagina > NAS (Synology, QNAP) > Synology DSM7 installatie instructies

Synology DSM7 installatie instructies

Besturingssysteem

DSM 7.1

Software

9.5.4.0 en hoger

Fout Melding

"ongeldige bestandsindeling"

Oorzaak

9.5.4.0 heeft wel een aparte installer voor DSM7.1 en hoger maar de rechten worden nog niet automatisch goed gezet

Oplossing

Dit KB artikel is als tijdelijke oplossing toegevoegd totdat dit in de software opgelost is

1) Download en installeer het Synology7 SPK bestand
2) Ga naar Configuratiescherm > Gedeelde map.
Control Panel
3) Selecteer de gedeelde map die waarvan u een backup wilt maken en de map die u als tijdelijke map gaat gebruiken
Shared Folder
4) Klik op Bewerken, ga vervolgens naar het tabblad Machtigingen.
4.1) Switch de lijst van Lokale gebruikers naar Systeem interne gebruiker.
4.2) Selecteer de kolom Aangepast van het applicatiepakketaccount*.
* MindtimeBackupProBackup of BackuploginProBackup
Permissions
5) Vink in het venster met machtigingsinstellingen alle opties aan onder Toepassen op, zodat de machtigingsinstellingen worden toegepast op alle nakomelingen.
Permissions Edit
6) Selecteer de Read en Write optie zodat alle onderliggende opties geselecteerd worden:
  • Traverse folders/Execute files
  • List folders/Read data
  • Read attributes
  • Read extended attributes
  • Create files/Write data
  • Create folders/Append data
  • Write attributes
  • Write extended attributes
  • Delete subfolders and files
  • Delete

Permissions Read/Write

7) Volg nu verder de instructies in het artikel: Hoe installeer ik de spk app op een Synology NAS

BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06