Startpagina > Open bestanden (VSS) > Shadow Copy] (X/10) nieuwe poging in 60 sec

Shadow Copy] (X/10) nieuwe poging in 60 sec

Besturingssysteem

Windows

Software

Alle

Fout melding

[Shadow Copy] (1/10) nieuwe poging in 60 sec

Oorzaak

Om openstaande bestanden te kunnen backuppen vraagt de software een VSS snapshot aan.
Tijdens het aanvragen hiervan reageerde de software niet snel genoeg of er was nog een andere snapshot aanwezig.

Oplossing

Wanneer deze melding enkele voorkomt betekend het nog niet dat de backup mislukt is.
Het kan zijn dat de computer erg druk is of dat er nog een andere backup tegelijkertijd loopt met deze.
Probeer een andere tijd te kiezen voor de backup zodat er geen overlap met andere taken is.

Wanneer de backup mislukt doordat het aanvragen van de VSS snapshot mislukt zult u andere meldingen zien.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06