Home > NAS > DSM update stopt de automatische backup

DSM update stopt de automatische backup

Besturingssysteem

Synology DSM 5.2 en hoger

7.5 - 7.13

Fout melding

Backup start niet meer automatisch na een DSM firmware update

Oorzaak

Het firmware update proces stopt de dienst die de backup moet beginnen

Oplossing

• Log in op de NAS en start de Mindtime Pro Backup client in het menu (niet via het Package center)
  • Ga naar "Instellingen"
  • Onder de tab "Planner" zet de slider weer op Aan
  • De backup zal nu weer gewoon volgens schema gestart worden
Dit probleem is inmiddels opgelost in de 7.15.0.0 cliënt van de software
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06